Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållsingenjör jobb i Svedala på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållsingenjör på Lernia

Underhållsingenjör

Lernia Svedala, Skåne län Heltid

Underhållsingenjör till Sandvik i Svedala!

Sandvik SRP AB är en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. I detta ingår produktområdet Crushing and Screening i Svedala, där vi tillhandahåller marknaden med utrustning och applikationer för krossning och siktning som maximerar produktiviteten för våra kunder. Vi söker nu en Underhållsingenjör som tillsammans med oss vill säkerställa driftsäkerhet och tillgänglighet i vår maskinpark. Då vi också är i ett spännande skede inom digitalisering och ständigt skapar innovativa lösningar, för både befintlig och ny utrustning, har du som Underhållsingenjör en mycket viktig roll hos oss.

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av en global och högteknologisk industrikoncern med LEAN-anda? Sandvik har ett händelserikt år bakom sig och behöver nu stärka upp sitt team med en teknisk och utåtriktad person till rollen som Underhållsingenjör. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Underhållsingenjör kommer du att arbeta med driftsäkerhet och tillgänglighet i våra produktionsanläggningar genom att tillsammans med den egna organisationen och entreprenörer utveckla tekniska system, digitalisera arbetssätt, koppla upp utrustning mot olika plattformar samt förädla arbetsmetoder och hjälpmedel för underhållsinsatser.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att systematisera arbetssätt för problemlösning, arbeta med anläggningsdokumentation, utveckla underhållssystemet, rapportering och uppföljning, planering, reservdelsoptimering/lager, FU, SOP, mm.

Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer vara i vårt gjuteri, men du kommer även att få arbeta på de andra produktionsavsnitten. I arbetet ingår även att vara ute i verksamheten och hjälpa till med olika saker handgripligen.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande med bred teknisk kompetens. Som person förväntas du att vara utåtriktad och underhållsorienterad. Du är strukturerad och har god analytisk förmåga samt är engagerad i olika underhållsrelaterade frågor. I befattningen krävs en mycket god förmåga att prestigelöst kunna samarbeta inom alla nivåer och funktioner i organisationen.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet bland våra medarbetare, och ser därför gärna kvinnliga sökande. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säkerhet och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.   

Vi ser att du

  • har en teknisk utbildning eller motsvarande med bred teknisk kompetens
  • har kunskaper inom mekanik, digitalisering och/eller mjukvara/el
  • har erfarenhet av underhållssystem
  • kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl engelska som svenska
  • har B-körkort

 

Det är dessutom meriterande om du

  • har arbetat med liknande uppgifter inom tung tillverkningsindustri
  • har certifikat för truck, travers, lift eller heta arbeten

Information

I den här rekryteringen samarbetar Sandvik med Lernia och du kommer att bli anställd av Lernia men tillbringa dina arbetsdagar hos Sandvik. Anställningen är en inhyrning 12 månader till att börja med, med mycket god chans till förlängning. Tjänsten är på dagtid och företaget är beläget i Svedala, utanför Malmö.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Moe på telefonnummer: 0722–541154. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-08-12.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 

Rekommenderade jobb

Underhållsingenjör
Lernia Svedala Heltid
Underhållsingenjör till Sandvik SRP AB i Svedala
Randstad AB Svedala Deltidsanställd
Epiroc i Kalmar söker underhållstekniker!
Lernia Kalmar Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 168190