Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållsingenjör i Stockholm jobb i Lidingö på Käppalaförbundet

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållsingenjör i Stockholm på Käppalaförbundet

Underhållsingenjör i Stockholm

Käppalaförbundet Lidingö, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du underhållsingenjör och söker nya utmaningar? Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, vilket innebär omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de kommande åren. Käppalaförbundet erbjuder dig ett omväxlande arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Käppalaförbundets storsatsning på miljön i Östersjön och ökad kapacitet har tagit ett stort kliv framåt. På styrelsemötet i juni fattade förbundsstyrelsen beslut om att genomföra steg 1 i programmet Käppalaverket 3.0. Käppalaförbundet står därför inför omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de kommande åren.

Som underhållsingenjör kommer du att tillhöra enheten för mekaniskt underhåll som ansvarar för allt mekaniskt underhåll i Käppalaverket. Den intensiva utvecklingsfasen ställer krav på verksamheten att tillgodose både dagligt underhåll och utföra de arbetsuppgifter som uppkommer till följd av investeringsprojekten. Tillsammans med enhetschefen för mekaniskt underhåll ansvarar du för underhållsplaneringen och du kommer att driva och delta i både underhålls- och investeringsprojekt, allt för att säkerställa driftsäkerheten.

Enheten för mekaniskt underhåll har i dag nio anställda och är en av fem enheter under produktionsavdelningen.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.


ansvarsområde.

Som underhållsingenjör på Käppalaförbundet får du en bred och omväxlande roll. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Ansvara för att det förebyggande och det dagliga underhållet utförs enligt gällande riktlinjer för att säkerställa en hög driftsäkerhet på verket.
  • Utveckla underhållsarbetet för att uppnå en ännu säkrare drift till en god ekonomi.
  • Ansvara för underhållsplanering av arbeten i samarbete med underhållssamordnaren.
  • Delta i och driva utredningar, utvecklingsprojekt och investeringsprojekt.
  • Delta i relevanta projekt inom produktionsavdelningen.
  • Rapportera underhållsstatistik. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom relevant område och har jobbat några år med liknande arbete, gärna i processindustri eller annan liknande verksamhet. Du är van att driva egna projekt och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Har du dessutom utbildning eller praktiskt yrkeskunnande inom VA eller VVS, erfarenhet av underhållsverksamhet eller erfarenhet av IDUS eller något annat underhållssystem är det ett stort plus.

Som person är du resultatorienterad, nyfiken och engagerad. Du har lätt för att samarbeta med andra men har även förmågan att arbeta självständigt och effektivt driva ditt arbete framåt mot uppsatta mål. Du har ett strukturerat arbetssätt och en väl utvecklad analytisk förmåga. 


ansökan.

Sista ansökningsdag är 2021-08-12. Vi arbetar dock med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Käppalaförbundet med Randstad Engineering. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin på 0733 43 40 45 eller [ Email address blocked ] . Eventuella frågor som kommer in under v28-31 besvaras efter den 8 augusti.

Facklig representant är Tomas Pettersson (Sveriges Ingenjörer) som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan!
 

Rekommenderade jobb

Underhållsingenjör i Stockholm
Käppalaförbundet Lidingö Heltid
Automationsingenjör i Stockholm
Käppalaförbundet Lidingö Heltidsanställd
Fastighetsstrateg till Täby kommun
Täby Kommun Täby Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349925