Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållsansvarig sökes omgående till kunduppdrag i Enköping jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållsansvarig sökes omgående till kunduppdrag i Enköping på Uniflex

Underhållsansvarig sökes omgående till kunduppdrag i Enköping

Uniflex Ospecificerad arbetsort, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu en händig, engagerad och serviceinriktad fastighetstekniker med god förståelse för ventilation och kyla till vår kund i Enköping. Att arbeta som underhållsansvarig innebär ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. I rollen ansvarar du för planering och utförande av förebyggande underhållsarbete av fastigheten samt utveckling av drift och underhåll i byggnaden. Arbetet innebär även kontakter med många olika människor samt inköp av lagerutrustning. Krav för tjänsten: •Minst tre års erfarenhet av att arbeta med underhåll av fastighetsautomation, lagerautomatisering samt styr-och regleringssystem. •Tre års erfarenhet av att arbeta inom logistik •Certifikat för arbete på höga höjder. •Lyft- och gaffeltrucksutbildning. •Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning (minst två år) med fokus på kontroll- och regleringsteknik, alternativt motsvarande kunskap som erhållits genom annan utbildning och arbetslivserfarenhet. Tjänsten är på 100 % där arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag-fredag. Uppdraget förväntas starta i början av september.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är noggrann, tålmodig och serviceinriktad. Som underhållsansvarig arbetar du målinriktat och strävar alltid efter att hålla utlovade leveranstider. Vi tror att du är en person som alltid slutför uppgifter och uppdrag inom etablerade ramar. Du trivs med att arbeta praktiskt och analytiskt i ditt arbetssätt. Som en viktig kugge i arbetsgruppen söker vi dig med förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, har god kommunikationsförmåga samt vara ansvarig och arbeta tillsammans i team. Är detta tjänsten för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Underhållsansvarig sökes omgående till kunduppdrag i Enköping
Uniflex Ospecificerad arbetsort Heltid
Vi söker en serviceinriktad fibertekniker till Eltel i Växjö
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Lokalvårdare till kund i Kalmar
Uniflex Kalmar Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55161