Jobbet Umeå Energi söker projektingenjörer/projektledare inom Elnät har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Umeå Energi söker projektingenjörer/projektledare inom Elnät publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med Umeå Energi söker vi nu två projektingenjör inom Elnät. I rollen ligger fokus på att projektera och arbetsleda projekt inom elnät både lokalt och regionalt. Med proaktiv planering och ansvarsfull struktur är du en person som siktar mot leverans enligt uppsatta leveransmål. Du är en fokuserad problemlösare som gärna tar egna initiativ. Känner du igen dig? Då ska du läsa mer om rollen nedan och ansöka redan idag, urval sker löpande!


Om tjänsten
Tillsammans med Umeå Energi söker vi nu två projektingenjörer som ska projektera, bereda och arbetsleda projekt inom lokala och regionala elnät. Företagets ambition är att både idag och på sikt vara kundens och medarbetarens val. Enkelhet, närhet och ansvar är kompassen som leder företaget i dagliga arbete. Tillsammans och i partnerskap utvecklar Umeå Energi kontinuerligt erbjudanden för att möta marknadens behov. De menar att kraften i mötet människor emellan får saker att hända.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och att aställningen sker direkt hos Umeå Energi.

Arbetsuppgifter
Som projektingenjör inom teknikområde elnät driver du investeringsprojekt, anslutningar och underhåll. Med fokus på arbetsmiljö, kvalitet, tid och kostnad ansvarar du för arbetsledning, projektstyrning och uppföljning. Du hanterar bland annat projektering, detaljplanering, beredning, materialinköp och framtagning av arbetsbeskrivningar.

Ditt team består av projektörer och projektledare med specialistkompetens inom elnät, bredband och värme.

Inom elnät arbetar de i huvudsak med serviser/anslutningar, investerings- och reinvesteringsprojekt samt förebyggande och avhjälpande underhåll inom elnätet.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en avslutad högskole- eller civilingenjörsexamen inom energi/el/elkraft, eller har yrkeserfarenhet som vi bedömer motsvarande
• Erhåller B-körkort
• Har goda kunskaper inom svenska och engelska

Meriterande för tjänsten är om du har:

• Arbetat inom energibranschen sen tidigare, specifikt inom elnät
• Vana av att leda entreprenadarbeten och har projektledarcertifiering
• Kännedom om EBR, ESA och entreprenadjuridik

Umeå Energi ställer ständigt om organisationen för att möta omvärldens behov och förväntningar. Därför ser vi gärna att du uppskattar löpande utvecklings- och förbättringsarbete. Vi söker också dig med intresse för verksamhetsutveckling.

Som person är du en fokuserad problemlösare som gärna tar egna initiativ. Du gillar att jobba i team. Med öppenhet och entusiasm påverkar du din omgivning positivt.

Övrig information:

• Start: Augusti/September
• Omfattning: Heltid
• Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Umeå Energis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med företagets kunder. De är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning.

Läs mer om företaget här.

Referens

15042258-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till