Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

UI / UX Designer Palette Software, Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
UI / UX Designer Palette Software, Stockholm på Ada Digital

UI / UX Designer Palette Software, Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Ta täten i designstrategi och användarupplevelse för våra digitala produkter!

För dig som vill ta ett nästa steg i en ledande och drivande roll inom både UI och UX kommer du här in i en tid av förändring och stora satsningar. Hos oss på Palette Software har du en avgörande roll i vårt fortsatta design- och UX-arbete för våra digitala produkter och är drivkraften bakom hur vår produktportfölj ser ut och upplevs. Du säkerställer att användarupplevelse och design genomsyrar vårt löpande utvecklingsarbete och sätter våra grafiska system i tätt samarbete med våra produktägare.

VI ERBJUDER DIG

  • Korta beslutsvägar och en tydlig vision framåt – vi satsar på vår kund- och användarupplevelse och här finns både viljan och resurserna
  • Ett förmånligt och tryggt erbjudande och en arbetsgivare som värderar balans mellan arbete och annat viktigt i livet

Vi håller dessutom hus i ett av Stockholms trivsammaste kontor centralt i Stockholm på Torsgatan.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som UI/UX-Designer har du en bred roll där du ansvarar och visionerar för användarupplevelsen och designarbetet i våra produkter. Du samarbetar tätt med utvecklarna för att ta fram designkomponenter och ser till att användarupplevelse och design efter användarbeteenden genomsyrar den löpande utvecklingen. Detta innebär att du bland annat:

  • Arbetar med både operativ design och kundbeteendeanalys
  • Sätter upp wireframes och prototyper samt bygger och strategiserar komponentbibliotek och designsystem
  • Användartestar, användarintervjuar och kravanalyserar, samt sätter upp strategier för att samla och arbeta med användarinsikter och kunddata

Du utgör även beställare och projektledare mot externa UX-partners.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du utgör en avgörande del av våra två produktutvecklingsteam och arbetar tvärfunktionellt över båda teamen. Teamen består av ca 15 utvecklare och respektive produktägare och vi trivs som bäst i att jobba tillsammans mot gemensamma mål, och dela med oss av åsikter, kunskap och idéer.

Våra grupper består av både kollegor som varit med oss länge, och nya tillskott till oss. Det vi har gemensamt är att vi trivs i att samarbeta och hjälpas åt för att göra både oss själva och våra produkter bättre. Vi sitter helst tillsammans på kontoret på Torsgatan, men har en flexibilitet i remote-arbete.

MER OM DIG

Du har en bakgrund inom UI och UX och är en erfaren designer som är trygg i hantverket och vill ta ett nästa steg. Vi ser mycket gärna att du arbetat med affärssystem, B2B-applikationer eller direkt mot slutkund i B2C-produkter.

Som person är du både nyfiken och innovativ och driver dina initiativ framåt. Du motiveras av att arbeta mot större målsättningar, och tar ansvar för att nå resultat. I och med att dina uppgifter är varierade ser vi att du är flexibel och anpassar dig till nya förutsättningar. Du motiveras av samarbete och arbetar gärna med andra mot gemensamma mål.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: E39B3FE5DA1A4462BF9E3876FB0CA662