Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tysktalande first-line support söks omgående till Nets! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tysktalande first-line support söks omgående till Nets! på StudentConsulting

Tysktalande first-line support söks omgående till Nets!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Drivs du av att hjälpa kunder och leverera service i toppklass? Har du erfarenhet av kundtjänst sedan tidigare och redo för nästa steg? Då har vi din nästa tjänst!

Information om uppdraget:

Nets är en ledande leverantör av digitala betalningslösningar i Norden och delar av Europa. Med över 40 års erfarenhet kopplar de samman banker, handlare och konsumenter via ett internationellt nätverk som möjliggör digitala betalningar.

Nets söker nu en tysk- och svensktalande medarbetare som ska arbeta som first-line support till sitt team. Teamet består av 14 kollegor där man stöttar upp varandra och hjälper till när det behövs. Som first-line support kommer du arbeta med teknisk support mot Nets kunder, vilket enbart är företagskunder. Du kommer bland annat arbeta med följande uppgifter på både tyska och svenska:

- Teknisk support via mail
- Teknisk support via telefon
- Hantera inkommande ärenden från kunder
- Vara behjälplig internt inom organisationen
- Övrig administration

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos Nets med kontor i Hammarby Sjöstad. Arbetstiderna är förlagda 9-17 där det är flexibelt gällande att arbeta på plats och att arbeta hemifrån. Tjänsten förväntas starta upp omgående med en ordentlig introduktion

Detta söker vi:

Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning, gärna mot teknik eller ekonomi. Har du även studerat vidare på eftergymnasial nivå inom IT eller ekonomi är detta meriterande. Vidare ser vi även att du har cirka 2 års erfarenhet arbetslivserfarenhet, gärna inom kundtjänst eller en liknande supportroll. Du är flytande i både tyska och svenska, samt har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Har du tidigare arbetat i SAP är detta meriterande, och du är van vid att arbeta i Officepaketet.

Som person är du social och framåt, du har inga problem med att bjuda på dig själv. Du är en självklar lagspelare som alltid ställer upp för dina kollegor och stöttar ditt team. Du är utåtriktad och uppskattar att hjälpa folk. Slutligen är du noggrann och har mindsetet ”kvalitet före kvantitet”.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61031