Jobbet tysk- och svenskspråkig it-support i göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

tysk- och svenskspråkig it-support i göteborg publicerad av MotorIT

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

arbetsbeskrivning.

Randstad Technologies söker nu för kunds räkning en tysk- och svensktalande it-supporttekniker. Rollen är bred och sträcker sig från 1st till 2nd line och innehåller både catch and dispatch såväl som felsökning på Windowsplattformen (Windows 7 och 10, Office 365, Active Directory, Exchange) samt nätverk och skrivarärenden. Hos vår kund arbetar man strukturerat och dokumentation är en viktigt del i rollen.

Den här rollen ingår i vår konsultverksamhet och är ett långsiktigt uppdrag.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområden.

Hos vår kund kommer du att ansvara för inkommande ärenden från tysk-, engelsk- och svensktalande användare. Du löser en stor del av ärendena själv men det finns även möjlighet att eskalera vidare till specialistgrupperingar. Du ansvarar även för dokumentation av dina ärenden.

omfattning.

Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod.

kvalifikationer.

Vi letar efter dig som har antingen utbildning eller erfarenhet inom IT. Även erfarenhet av kundtjänst och andra serviceyrken är meriterande.

I denna rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i tyska, svenska och engelska, i tal och skrift.

För att passa in i teamet behöver du vara duktig på att samarbete, ödmjuk och öppen för att dela med dig av dina kunskaper såväl som att be dina kollegor om hjälp när det behövs.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.

Något års erfarenhet av it-support

ansökan.

2019-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@randstad.se

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201251999

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till