Jobbet Tycker du om att arbeta med relationsskapande försäljning ? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tycker du om att arbeta med relationsskapande försäljning ? publicerad av StudentConsulting

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill få in en fot på ett växande företag? Är du driven, engagerad och trivs på en öppen och social arbetsplats?

Information om uppdraget:

I tjänsten arbetar du tillsammans med dina kollegor i säljteamet med försäljning till företag. Du kommer att arbeta med utgående samtal och premieras väl för dina resultat. Du har en fast grundlön, men också en bra provision som tillkommer baserat på dina resultat.
Blir du en viktig del i försäljningsorganisationen där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till vår kund som inleds med 6 månaders provanställning med omgående uppstart eller enligt överenskommelse

Vidare ser vi gärna att du:

- Tycker om att arbeta mot uppsatta mål
- Är en teamspelare
- Är driven, positiv och social
- Vill hitta din framtida arbetsplats

Detta söker vi:

För vår kund är din personlighet väldigt viktigt, du har en drivkraft och är mål- och resultatinriktad. Vidare tar du egna initiativ och har ett brinnande intresse för försäljning och service. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. För att lyckas i ditt arbete och skapa resultat krävs att du kommer till jobbet med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Är det dig vi beskriver här ovan? Ansök då idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43011

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till