Jobbet TV-deltagare - Extrajobb. Är du finsk, norsk eller dansk och har varit otrogen? Vi söker dig till en ny Youtube-serie! 🎞 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

TV-deltagare - Extrajobb. Är du finsk, norsk eller dansk och har varit otrogen? Vi söker dig till en ny Youtube-serie! 🎞 publicerad av Statist.se

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Hej! Vi söker danskar, norrmän & finländare till en Youtube-serie för en internationell streamingtjänst. Temat är otrohet och vi vill att du utifrån egna erfarenheter diskuterar temat med 5 andra deltagare. DETTA ÄR INTE ETT SKÅDESPELARJOBB. Du ska prata engelska. Vi kommer spela in i en studio i Stockholm 30 okt, 31 okt, 1 nov. Du ska alltså vara med en av dessa dagar, vilket är inte bestämt än. Räkna med en halvdag, inkl. förberedelser. Är du intresserad? Hör av dig så berättar jag mer! Eller skicka en video (2-3 min) där du presenterar dig och berättar om dina erfarenheter av otrohet. (Om filen är för stor kan du använda sprend.com)

Yrkeskategori: TV-deltagare, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:TV-deltagare, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: [ Link removed ] - Click here to apply to TV-deltagare - Extrajobb. Är du finsk, norsk eller dansk och har varit otrogen? Vi söker dig till en ny Youtube-serie! 🎞

Referens

SE-97757

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och TV-publik. Över 3000 nya jobb! Här letar rollsättare, produktionsbolag, tv-kannaler och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklamproduktioner.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till