Jobbet Två ingenjörer till exploateringsenhet i Malmö stad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Två ingenjörer till exploateringsenhet i Malmö stad publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?


Arbetsuppgifter

Som ingenjör på en av exploateringsenheterna på stadsutvecklingsavdelningen är du en av ca 110 medarbetare av kontorets totalt ca 400. Inom kontoret finns många olika kompetenser inom en rad olika områden som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet.

Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det att driva, planera och genomföra ny- och ombyggnad inom stadens exploateringsområden på kommunal och privat mark. Dina arbetsuppgifter är varierade och inspirerande. Som ingenjör hos oss kommer du i vissa projekt ha rollen som projektledare och leda en projektgrupp, medan du i andra projekt är en del av projektgruppen och bidrar med din kompetens som ingenjör. Inom enheten arbetar förutom ingenjörer även exploateringsingenjörer och landskapsarkitekter.

I dina roller som ingenjör och projektledare ingår bland annat:
• Delta eller leda projekt från detaljplan till färdigställande. Fokus ligger på detaljplanering, projektering och entreprenader.
• Projekteringsledning, medverka i upphandling och upprättande av uppdragsbeskrivningar etc
• Som projektledare har du har det operativa ansvaret för att organisera och leda projektmedlemmarna mot projektmålet och att säkerställa överenskommen leveransplan.
• Vara med och driva projekt framåt genom samarbeten, samordning och kontinuerlig kommunikation både internt och externt.
• Vara en del av kontoret och bidra med kompetensutbyte och alltid ha ett fokus på att hitta kreativa och visionära lösningar.

Detta är tjänsten för dig som vill vara med och påverka, förändra och förbättra Malmöbors vardag.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med relevant inriktning så som exempelvis väg och vatten. Du kan också ha en utbildning inom fysisk planering, samhällsbyggnad eller motsvarande, alternativt att du har en arbetslivserfarenhet som motsvarar dessa utbildningar.

För att framgångsrikt ta sig an denna roll så ser vi att du har flera års relevant erfarenhet av arbete kopplat till mark- och gatubyggnad.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och samarbeta med andra. Du tror på att teamet är starkare än individen och du bidrar till och sprider engagemang. Du är målorienterad, kan driva projekt hela vägen från start till mål. Du arbetar strukturerat och beskrivs ofta som organiserad och kvalitetsmedveten. Sist men inte minst är du trygg i att fatta beslut, tar initiativ och agerar med självförtroende.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-19

Referensnummer: 037-1813

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Torbjörn Håkansson
  • SACO
  • 0733-236607 (begränsad tillgänglighet efter 13/7)
  • Roger Söderberg
  • Vision
  • 0709-341141 (ej tillgänglig v 30-31)

Övrigt

Kontaktinformation: Begränsad tillgänglighet, skicka gärna e-post vid eventuella frågor om tjänsten.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

037-1813

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till