Jobbet Tvättäkta datornörd sökes till heltidsuppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tvättäkta datornörd sökes till heltidsuppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du spelat mycket datorspel och är snabb på tangentbordet? Är du tillgänglig på heltid under våren? Ta chansen att arbeta inom administration med datorn som ditt främsta verktyg!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba heltid med att registrera och verifiera dokument hos vår kund i Malmö. Kunden är ett välkänt internationellt företag beläget i Fosie i Malmö. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Uppgifterna innebär framförallt registrering av dokument på datorn, men kan också innebära sortering av dokument eller inskanning.

Du kommer ingå i ett stort team av medarbetare, även om dina arbetsuppgifter främst utförs enskilt. Arbetstiderna är måndag till fredag 08-16,30. Uppdraget är en kortare period under våren, men för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning!

Urval kommer ske löpande, så sök tjänsten redan idag!

Detta söker vi:

Viktigast för tjänsten är dina personliga egenskaper. Du måste vara snabb på tangentbordet och vara van att arbeta med dator som redskap. Vi söker dig som är i början av din karriär och som trivs på en stor och social arbetsplats.

Som person är du pigg, positiv och lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter! Du sprider en god stämning omkring dig och har inga problem med att utföra samma arbetsuppgifter under dagens alla timmar. Viktigt är att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du tycker om ordning och reda omkring dig och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Har du tidigare erfarenhet från administrering, registrering eller fakturahantering är detta meriterande! Missa inte chansen att jobba på ett stort internationellt företag och få en bra referens till framtiden.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41213

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Malmö).