Jobbet Tungmekaniker sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tungmekaniker sökes! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Gillar du att meka med fordon och har ett stort fordonsintresse? Ansök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mekaniker hos vår kund kommer du göra service och reparation av tunga fordon. Du kommer ha kollegor runt omkring dig som kommer hjälpa dig till en början och finnas där för stöttning. Mer information ges vid intervju.

Om företaget
Vår kund utför ombyggnader, reparationer och service av tunga fordon. De är auktoriserade servicepartner för Palfinger Hinz och Hiab. Mer information ges vid intervju.

Din profil
Skallkrav: - Svenska i tal och skrift - Fordonsintresse, förstå mekanik Meriterande: - Kunna svetsa - Hydralikkunskap - El kunskaper Personliga egenskaper och beteenden: I rollen som mekaniker hos vår kund behöver du som person vara positiv och stresstålig. Du behöver besitta vett och etiket och socialkompetens för att kunna bemöta kunder.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Linköping Start: 9/12 2019 Omfattning: Heltid

Referens

20970

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till