Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Tullspecialist / Shipping and Customs till Fristads job in Göteborg at Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tullspecialist / Shipping and Customs till Fristads på Intenso Teknikrekrytering

Tullspecialist / Shipping and Customs till Fristads

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tullspecialist / Shipping and customs specialist

Nu söker vi dig med erfarenhet av tull eller speditionsadministration som vill vara med i vår fortsatta utvecklingsresa!

Som anställd på Fristads kommer du arbeta på ett marknadsledande företag som leder utvecklingen inom hållbarhet och miljö i branschen. Våra värderingar; Passion, Enkelhet, Tillsammans, Prestation är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild både internt och externt. En viktig del i vår affärsmodell är Hållbarhet och vi leder sedan länge utvecklingen inom hållbarhet och miljö inom textilbranschen.

I början av 2021 tog Fristads ytterligare ett steg i sin utvecklingsresa genom att bli en del av Hultafors Group. Tillsammans med Hultafors Group har vi sammantaget det starkaste utbudet av PPE (Personal Protection Equipment) i Europa och Nordamerika.

Rollen
Din roll fyller en viktig funktion hos oss och du har många samarbetsytor såväl internt som externt. Du är första kontakt till våra speditörer och transportörer och ansvarar för löpande kontakt med tullverket och våra tullrevisioner. En viktig del i tjänsten innefattar att säkerställa att klassificering av produkter, export och import-dokument uppfyller gällande lagkrav.

Du planerar och kommunicerar utgående gods och stödjer vår Sourcing Manager gällande upphandling, avtal och kostnader kopplat till våra transporter. Du arbetar nära din tullspecialistkollega som har lång erfarenhet inom företaget och har ett nära samarbete med våra Shipping och Cross Dock Operators samt ansvariga chefer för Inbound och Outbound Deliveries. För att trivas i rollen behöver du därför vara en lagspelare som samverkar, bygger relationer, gillar att dela med dig av kunskap till andra och kommunicerar tydligt.

Din profil / personliga egenskaper
Du är noggrann, strukturerad och har god problemlösningsförmåga. Du samverkar, bygger relationer, gillar att dela med dig av kunskap till andra och kommunicerar tydligt i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid urval.

Din bakgrund 
Du är certifierad från tullverket i att hantera tull och väl insatt i tullagen och tullverkets regler och föreskrifter. Du har ett par års erfarenhet inom tulladministration och/eller spedition. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en planerande eller ansvarig roll inom lager och/eller transportadministration eller spedition. Du kan utrycka dig förståeligt på svenska och engelska i tal och skrift det dagliga arbetet.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en viktig, varierad och utvecklande roll i ett team med arbetsglädje och en organisation som ligger i framkant i vår bransch. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Som anställd på Fristads kommer du arbeta på ett marknadsledande företag som leder utvecklingen inom hållbarhet och miljö i branschen.

Placering
Du kommer att arbeta i vårt nybyggda moderna huvudkontor i Viared strax utanför Borås. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Castor Good Warehouse Manager; +46 33 20 23 01, Maria Andtbacka HR Business Partner; +46 33 20 22 45

Facklig kontakt: Jenny Kihl Unionen: +46 33 20 21 90

Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt!

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på [ Link removed ] .

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Tullspecialist / Shipping and Customs till Fristads
Intenso Teknikrekrytering Göteborg Heltid
Administratörer/handläggare till kommande uppdrag!
Poolia Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
HR-konsulter för kommande uppdrag i Göteborg!
Poolia Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 06ab86f17435481eabf916f10e6523-1