Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Tulladministratör jobb i Göteborg på Aditro Logistics

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tulladministratör på Aditro Logistics

Tulladministratör

Aditro Logistics Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en erfaren tulladministratör till vår kund på Hisingen. Här kommer du att få jobba hos ett nytänkande bolag där du får goda möjligheter att påverka och utvecklas samtidigt som du bidrar till företagets fortsatta expansion. Om detta låter lockande är denna rollen för dig! Arbetsplatsen är förlagd i fräscha lokaler på Hisingen och arbetstiden är måndag - fredag på dagtid. Du kommer vara placerad ute hos vår kund som är ett medelstort transport- och speditionsföretag. Kunden är noggran med att du ska få en bra och stabil start. Därmed kommer du följa ett väluppbyggt introduktionsprogram och få en mentor som är med dig genom upplärningen för att kunna bolla frågor och idéer. Företaget kännetecknas av stort kundfokus och kreativitet och det är otroligt viktigt för dem att medarbetarna har kul på jobbet och känner samhörighet. Uppdraget är långsiktigt och det finns goda möjligheter att få tillsvidareanställning hos kunden om allt funkar bra. I tjänsten som tulladministratör kommer du bland annat arbeta med att: - Handlägga import och exportdeklarationer inom utsatt tid - Handlägga transiteringar inom utsatt tid - Genomföra dokumentkontroll för spedition innan transport - Ha kontakt med Livsmedels- och Jordbruksverket och andra myndigheter - Vara support till våra säljare, kunder och speditörer gällande tullfrågor - Hantera Tullager - Snabbt agera på samt åtgärda eventuella avvikelser - Uföra viss fakturering. - Arbeta i TRACES - Alltid vara en god kollega som är positiv, tillmötesgående och hjälpsam

Din profil
För att du ska lyckas i rollen som tulladministratör söker vi dig som är en erfaren tulladministratör och har en stark drivkraft. Vi ser också gärna att du är en positiv person som är van vid högt tempo och har lätt för att lära dig nya saker. Vi önskar att du: - Har några års erfarenhet inom tull och spedition - Är serviceinriktad och gärna hjälper både kunder och kollegor - Är lösningsorienterad och har ett öga för detaljer. Du skapar förtroende genom dina kreativa lösningar - Har en god förmåga att snabbt sätta dig in i gällande processer - Är positiv och kommunikativ och har lätt att skapa nya kontakter - På ett enkelt och naturligt sätt kan samtala med kollegor, kunder och säljkåren - Har väldigt lätt för samarbete då arbetet är teambaserat och du kommer samarbeta med kollegor både på kontoret i Göteborg och på andra kontor - Kan arbeta självständigt med frihet under ansvar - Har god kunskap om leveransvillkor (Incoterms) - Har grundläggande matematiska kunskaper. - Inte har några problem att hantera stressiga situationer och har lätt för att prioritera - Ser snabba förändringar som en positiv utmaning - Vill arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak och mycket humor - Behärskar svenska och engelska mycket bra i både tal och i skrift - Är van IT-användare och har bred erfarenhet av att arbeta i affärssystem och i Office Det är meriterande om du har: - Kunskap inom tullsystemet EMMA eller annat tullsystem - Kunskap inom RORO-trafik Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fatima Pihiven via e-post: [Click Here to Email Your Resumé]. Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1879