Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tull- och exportkontrolloperatör till finspång jobb i Finspång på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tull- och exportkontrolloperatör till finspång på Randstad AB

Tull- och exportkontrolloperatör till finspång

Randstad AB Finspång, Östergötlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet och/eller utbildning inom tull och exportkontroll? Trivs du i ett arbete upplagt i projekt med många kontaktpunkter? då kan vi ha uppdraget för dig! Just nu söker vi efter en Tull- och exportkontrolloperatör till internationellt bolag i Finspång. 

Detta jobb består av att hantera olika uppgifter inom både tull- och exportkontroll. När du arbetar med oss ​​kommer du att stöta på flera processer runt vårt företag som försäljning, konstruktion, inköp, produktion, logistik, HR, IT och så vidare.

I denna tjänst kommer du att ingå i en liten avdelning som kallas Finance Governance. På vår avdelning ansvarar vi för efterlevnad, intern kontroll, exportkontroll och tull. Denna roll är uppdelad mellan exportkontroll och tull. Vi letar efter någon som har en ”can-do” inställning i en föränderlig värld, är motiverad och som håller sig till en hög standard.

Relationsbyggande och samarbetsförmåga är viktiga för rollen. Dessutom är fokus på effektivitet vid exportkontroll och tullförfaranden och ett kostnadseffektivt tillvägagångssätt centralt.

Huvuduppgifterna är att stödja vår tullchef vid implementering av ett nytt tullsystem i företaget samt stödja verksamheten i dagliga tullrelaterade frågor. Parallellt kommer du att ha en administrativ roll för att hantera frågor som rör svensk, EU och amerikansk lagstiftning angående exportkontroll. Detta kan innefatta att hantera och släppa order och leveranser i SAP samt stödja vår verksamhet i andra exportkontrollrelaterade frågor.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Huvuduppgifter;
• Agera som projektledare under tulltjänstemannen vid implementeringen av ett anpassat system
• Samarbeta med tulltjänstemannen i olika aktiviteter och initiativ inom tullområdet
• Hantera och släppa order och leveranser i SAP
• Kvalitetshantering av EX-data
• Stöd för övervakning och samordning av ECC -godkännanden avseende erbjudanden och leverans (GLORIA)
• Stöd för att utföra kontroll av interna processer (MONA) för exportkontroll och tull
• Ge kvalitativt stöd till verksamheten i exportkontroll och tullfrågor


arbetstider.

Heltid, 100%
Uppdraget startar 2021-11-01 och pågår fram till 2022-10-31, med chans till förlängning. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst 2-5 års arbetslivserfarenhet (gärna från logistik och transport) och/eller en högskoleexamen (eller motsvarande) inom teknik, logistik, företagsekonomi, projektledning eller motsvarande. 

Det är värdefullt (men inte ett krav) om du har en teknisk bakgrund och/eller kunskap om företagets logistiska processer (Inköp, orderhantering, leverans och spedition). Ett hälsosamt intresse för interna processer, styrning och digitalisering av processer uppskattas. Det är värdefullt om du har tidigare erfarenhet av processrelaterad projektledning/ledning.

Eftersom vi är en styrnings- och kontrollfunktion är det viktigt att hålla hög etisk standard i allt vi gör. Du är välstrukturerad, kan arbeta självständigt och dina kommunikationskunskaper är goda på både svenska och engelska. Du har en god förmåga att säkerställa en optimal servicenivå gentemot dina kollegor och du är samarbetsvillig i den meningen att du är villig att stödja verksamheten såväl som att delta i avdelningarnas planering och ta äganderätt utifrån det.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alice Lindell, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358012