Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tryckkärlssvetsare till Valmet! jobb i Sundsvall på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tryckkärlssvetsare till Valmet! på Uniflex

Tryckkärlssvetsare till Valmet!

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Jobbeskrivning
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du svetsa stora, komplexa produkter i en modern och rymlig verkstad? Vi söker nu en Tryckkärlssvetsare till Valmet i Sundsvall. Valmet erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och en bra plattform för att utvecklas. Varmt välkommen in med din ansökan! Valmet är en global utvecklare och leverantör av automation teknik och tjänster för industrier som använder biobaserade råvaror, främst massa, papper, och energi. Valmet är en komplett leverantör av utrustning, reservdelar och tjänster för kunder inom den globala massa- och pappersindustrin - från idé till färdig produkt. Tryckkärlssvetsning är en av Valmets kärnkompetenser och som svetsare kommer du att arbeta med olika material: Främst rostfritt (Duplex, SMO), kolstål samt kombinationer av dessa. Du arbetar med olika plåttjocklekar, allt från 1mm till 100mm. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG, Pinne och Pulversvetsning.Tryckprovning, röntgen, ultraljudsprovning, penetrant och ferrihaltmätning är vanligt förekommande kontroller efter svetsning. Valmet är certifierade mot ASME och PED reglering och följer EN287-standarden.

Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen bör du ha erfarenhet av att sätta ihop många delar med varierande samt blandade plåttjocklekar och plåtkvalitéer. Du har en förståelse om hur delar rör sig när värme/kyla tillförs. Erfarenhet av TIG och MAG (rörtråd) är ett krav och värdesätter erfarenhet och kunskap i SS-EN ISO 5817. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med högra krav på Kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och att du självständigt kan tyda WPS´ar. Som person är du kvalitetsmedveten och har en vilja till att leverera ett bra resultat. Vi tror att du är en nyfiken och driven person som tycker om att ha ordning och reda. Du ser inga problem i att ta dig an nya utmaningar eller att ta ett stort eget ansvar i de uppgifter som du blir tilldelad. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team och utvecklas tillsammans med Valmet? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Tryckkärlssvetsare till Valmet!
Uniflex Sundsvall Heltid
Vi rekryterar svetsare till vår kund i Åseda!
Uniflex Åseda Heltidsanställd
Svetsare till Röbäcks Sweden AB
Uniflex Umeå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55135