Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Truckförare till Tingsryd sökes omgående jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare till Tingsryd sökes omgående på Uniflex

Truckförare till Tingsryd sökes omgående

Uniflex Växjö Heltid
Jobbeskrivning
Är du en fena på att köra motviktstruck? Vi söker truckförare till vår expansiva kund i Tingsryd! För att söka tjänsten är det ett krav att du har: • Truckkort A+B • Minst 1 års erfarenhet av motviktstruck på lager. • Behärskar svenska i både tal och skrift Arbetstiderna är förlagda på 3-skift men kan komma att växlas upp till 5-skift. Här jobbar man i bra tempo och kör med förstånd och tar ansvar. Du trivs med att arbeta med kroppen och är säkerhetsmedveten i allt du gör.

Personliga egenskaper
Som person ser vi gärna att du är flexibel, pålitlig och har en god samarbetsförmåga. Passar ovan beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan! Uppdragsstart är per omgående.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57204