Jobbet Truckförare till stor kund i Umeå för kommande lageruppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Truckförare till stor kund i Umeå för kommande lageruppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi flertalet lagermedarbetare med truckkort (B1, B3 och A2) till en av våra stora kunder i Umeå. Företaget är ett internationellt bolag och en stor aktör inom sitt område.

Information om uppdraget:

Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifterna som kan förekomma på ett lager; du kommer tar emot gods och plocka ordrar. Du kommer även i tjänsten läsa produktionsscheman, kundordrar, arbetsordrar, leveransordrar eller rekvisition för att bestämma objekt som ska flyttas, samlas eller distribueras. Du transporterar material och föremål från mottagnings- eller produktionsområden till förvaring eller till andra utsedda områden, ibland med hjälp av truck. Jobbet är fysiskt och innebär mycket gång under arbetsdagen.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar hos kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har truckkort med minst behörighet B1, B3 och A2 och gärna har erfarenhet från liknande arbete.
Grundläggande kunskap/förståelse om materialhantering samt god datorvana är ett plus.

Som person är du noggrann, med en förmåga att fokusera på den aktuella uppgiften, för att tillgodose kundens krav på kvalitet och service. God social kompetens för att fungera i gruppen och för att stödja gruppens utveckling. Kreativ i sitt arbete för att hitta lösningar och förbättringar i verksamheten.
God samarbetsförmåga och hög servicekänsla vid kontakt med kollegor och kunder – interna såväl som externa.

Sökord: Lager, Logistik, Lagermedarbetare, Truckförare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53756

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till