Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Truckförare till Skara job in Skara at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Truckförare till Skara på Uniflex

Truckförare till Skara

Uniflex Skara, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Uniflex söker en duktig truckförare till ett trevligt företag i Skara. Företaget arbetar med att förse lantbrukarna med utsäde av högsta kvalitet och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för en framgångsrik växtodling. Som truckförare på detta företag kommer du att få transportera stora säckar och både köra ut till lagret för lagerhållnng men också hämta gods för transport ut till kund. Du kommer inte bara att få köra truck utan också arbeta vid maskin som fyller stora säckar med utsäde. I arbetet ingår också att plocka orders och lägga in uppgifter i systemet. För att klara arbetet och trivas bör du vara en säker truckförare som också gillar att arbeta vid maskin. Givetvis måste du ha truck-kort med A- och B-behörigheter. Uppdraget startar den 2 augusti.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull och flexibel samt har tidigare erfarenhet av att köra truck. Du är serviceinriktad och kan också arbeta självständigt. Arbetet kräver noggrannhet och du måste kunna arbeta strukturerat. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och är mån om att tillsammans med dina arbetskamrater skapa bra resultat. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Truckförare till Skara
Uniflex Skara Heltid
Tekniker till kund i Jönköping
Poolia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Erfarna truckförare sökes till fordonsindustrin
Lernia Västra Götalands län - Borås Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54858