Jobbet Truckförare till lager i Kungsängen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Truckförare till lager i Kungsängen publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Kungsängen

Arbetsbeskrivning

Trivs du med lagerarbete och har tidigare erfarenhet av inleverans och uleverans, har du truckkort A och B, körkort samt bor i närheten av Kungsängen - Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en truckförare till vår kund i Kungsängen. Kunden är en aktör inom eldrivna fordonsinstallationer till bland annat skogsbruk, gruvindustri och bilindustri.
Som truckförare så kommer du att jobba med inleverans och utleverans på kundens lager. Arbetsuppgifterna kommer därmed bestå av truckörning och plock, pack, etikettering, och annan form av lagerarbete. Du jobbar i team tillsammans med andra men arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdragvilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Kungsängen. Uppdraget är på heltid och beräknas starta omgående. Arbetet är förlagt måndag-fredag 7.15-16.15.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och har god samarbetsförmåga. Du är tävlingsinriktad och vill alltid nå goda resultat. Du har truckkort A+B samt tidigare erfarenhet av att jobba med truckkörning. Du har även jobbat med inleverans och utleverans och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du körkort B och vi ser att du som söker med fördel bor i norrort på grund av närhet till arbetsplatsen. Du som söker ska se långsiktigt på uppdraget.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan direkt. Intervjuer och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49342

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till