Jobbet Truckförare till kund norr om Hässleholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Truckförare till kund norr om Hässleholm publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Hässleholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av truckkörning? Är du en flexibel och positiv lagspelare som trivs med att jobba i ett högt tempo? Då är du den vi söker till vår kund!

Efter sommaren söker vi nu truckförare till vår kund. Finns goda chanser till att få en anställning på företaget. Som truckförare är du en viktig del i  logistikflödet. Du kommer att arbeta med materialhantering, lossning och lastning av gods med truck på kundföretagets lager.

Formell kompetens
 
- Truckkort med behörighet A+B
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Datorvana

Personliga egenskaper
 
Effektivitet och noggrannhet är A och O i ditt arbete! Som person är du en positiv lagspelare och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt. Då det är ett högt arbetstempo ser vi att du har en härlig inställning och är tävlingsinriktad. Du har möjlighet att arbeta skift (dag/kväll). Du har god fysik då arbete innebär en del tunga lyft.  Har du vana av att jobba i något plocksystem är det meriterande.

Anställningsform: 
Visstidsanställning/säsong 
Omfattning/arbetstider: Heltid/2-skift 
Tjänstgöringsort:  Norr om Hässleholm. 

Information 

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Emilia på emilia.ravik@lernia.se
Välkommen med din ansökan!


Forma framtiden med oss!
 Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

80922

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till