Jobbet Truckförare till kund i Mjölby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare till kund i Mjölby publicerad av Skill

Heltidsanställd
Mjölby
21 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Vi söker materialhanterare och truckförare till vår kund i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet något för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Mjölby. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning och/eller materialhantering och det är därför ett krav att du har truckkort. Din huvudsakliga arbetsuppgift som truckförare/materialhanterare är att förse produktionen med material, som krävs för att färdigställa truckarna.

Din profil
Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete samt att du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Du trivs att arbeta i ett fartfyllt arbetsklimat och har därför inga problem att jobba effektivt men samtidigt bevara kvalitén i arbetet.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag, som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Skill finns goda chanser att få en direktanställning hos kund. Krav: Truckkort A1-4 B1-6 Körkort B och tillgång till bil Möjlighet till att arbeta 2-skift. Arbetstider: 2-skift: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00 och måndag-torsdag 14:30-00:00 Meriterande: Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3528

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till