Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Truckförare till kund i Laholm jobb i Halmstad på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare till kund i Laholm på Randstad AB

Truckförare till kund i Laholm

Randstad AB Halmstad, Hallands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du tidigare arbetat inom lager och vill ha ett extrajobb? Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt har erfarenhet att köra truck. Stämmer din profil in på den beskrivningen, har vi en tjänst för dig! Randstad söker nu en truckförare med fokus på att lasta/lossa gods, arbeta med lagerflyttar inom anläggningens olika områden samt städa. 

Låter detta intressant för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du förmågan att kunna arbeta självständigt men även i grupp - du trivs i båda situationerna. Vidare tror vi att du förstår vikten av säkerhet och håller dig till de riktlinjer du ställs inför. Är du dessutom en person som sprider energi och skapar en bra gruppkänsla kommer du att bli en uppskattad kollega. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


arbetstider.

Kväll/nattpass 


kvalifikationer.

För att lyckas bra i denna roll ser vi att du har följande profil:
  •  Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
  •  Du klarar av ett högre tempo och stress får därför inte vara något problem.
  •  Van att köra B-truckar


ansökan.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista dagen på ansökan gått ut. Så se till att söka jobbet redan idag!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201375040