Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

truckförare staffanstorp jobb i Staffanstorp på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
truckförare staffanstorp på Randstad AB

truckförare staffanstorp

Randstad AB Staffanstorp, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi drivna och engagerade truckförare och lagerarbetare till en av vår kund i Staffanstorp. Har du kanske erfarenhet av att köra motviktstruck eller skjutstativ? Drivs du av att arbeta med högt tempo i en varierande lagermiljö där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara tjänsten för dig! Tveka inte på att söka redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


ansvarsområde.

Dina arbetsuppgifter kommer delvis bestå av truckkörning, då främst av motvikt och skjutstativ, samt varierande lagerarbete. Arbetsuppgifter du kan komma ställas inför är:

 Truckkörning
 Orderplock
 Containertömning
 Godsmottagning
 Lättare lageradministration
Högt arbetstempo förekommer och vi ser att du är motiverad, flexibel och stresstålig. Du som person besitter ett säkerhetstänk, kvalitetstänk, såväl som att du är noggrann i ditt arbete.


arbetstider.

Deltid 2-4 dagar i veckan. Dagtid samt kvällstid. 


kvalifikationer.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har:

  •  Studier eller ett annat arbete på minst 50%
  •  Truckkort A1-4 och B1-4
  •  B-körkort och tillgång till bil
  •  Erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ
  •  Goda kunskaper i svenska och engelska
  •  Är flexibel med arbetstider
Som person är du en lagspelare som är positiv och ambitiös i arbetet. Du drivs av att följa uppsatta mål men arbetar även kvalitetsmässigt och noggrant. Du är serviceminded och har lätt för att samarbeta med andra.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Andersson. [ Email address blocked ]
konsultchef
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360350