Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Truckförare sökes till Vara jobb i Vara på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare sökes till Vara på Uniflex

Truckförare sökes till Vara

Uniflex Vara, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker en duktig truckförare med truck-kort till trevligt företag som ligger strax utanför Vara. Du kommer att arbeta med att köra fram material i produktionen och se till att operatörerna har det material som behövs. För att klara arbetet är det bra om du har tidigare erfarenhet av att köra truck och att du känner dig trygg med detta. Givetvis måste du ha truck-kort med A- och B-behörigheter. Uppdraget startar omgående och kommer att vara förlagt till två-skift och vissa tider även dagtid. Uppdraget startar omgående och om allt fungerar bra kan uthyrningen efter en tid gå över till anställning direkt hos kunden. Detta är ett roligt och variende arbete med hög trivselfaktor.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull och flexibel samt gärna har tidigare erfarenhet av att köra truck. Du tycker om att ge service och hjälpa dina medarbetare och du har inga problem med att arbeta självständigt. Arbetet kräver noggrannhet och du måste kunna arbeta strukturerat. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och är mån om att tillsammans med dina arbetskamrater skapa bra resultat. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57098