Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Truckförare sökes till Norrort jobb i på Aditro Logistics

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare sökes till Norrort på Aditro Logistics

Truckförare sökes till Norrort

Aditro Logistics Heltid
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap.

Arbetsuppgifter
Aditro Logistics växer för fullt och nu söker vi duktiga truckförare till kunder i Norrort. Det är ett krav på truckkort och lagervana och vi ser det extra meriterande om du har god erfarenhet av motviktstruck, skjutstativstruck samt höglyftande plocktruck. Arbetet är fysiskt krävande och har stort fokus på kvalitet i utfört arbete. De olika kunderna är verksamma runt om i norra Stockholm vilket sträcker sig hela vägen bort till Arlanda Stad och Märsta. Det är meriterande om du har körkort. Arbetsuppgifterna kan vara varierande med lossning av lastbilar/containers, plock, pack eller godsmottagning. Tiderna är lagda både morgon, dag och kväll och du bör vara öppen för att jobba skift.

Din profil
Aditro Logistics Staffing söker nu dig som truckförare som är mycket skicklig på att köra truck och har minst 1 års dokumenterad erfarenhet av detta. Som person har du inga problem med att hugga i om det behövs. Du motiveras av ett högt arbetstempo, är noggrann och en lagspelare med glatt humör. Det är även viktigt att du är flexibel och gillar att jobba med varierande arbetsuppgifter. Du är driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. För att passa i denna roll ser vi gärna att du: - Kan arbeta självständigt - Är strukturerad, ansvarsfull och initiativtagande - Har hög arbetsmoral - Har hög koncentrationsförmåga och stresstålighet - Har god fysik - Har truckkort A1-A4, B1-B4 - Har B-körkort - Kan svenska flytande i tal och skrift Passar ovan beskrivning på dig? Skicka då in din ansökan direkt, urval sker löpande!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1698