Jobbet Extrajobba som truckförare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobba som truckförare publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en konsult som är intresserad av att jobba extra inom lager hos en av våra kunder som är aktiv inom elgrossistbranschen.

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter är att i huvudsak jobba med lagerplock samt ta emot och skicka gods. I arbetet ingår en del tunga lyft. Arbetstiderna kan variera, oftast 09-18 men även för- och eftermiddagspass förekommer. Arbete sker under veckodagarna mån - fre. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba som uthyrd konsult hos vår kund. Arbetsplatsen ligger på Örnäset i Luleå. Goda bussförbindelser finns.

Start omgående!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har truckkort A 1 - 4 och B 1 - 4. Som person är du självgående, noggrann och trivs i ett fartfyllt arbete. Du ser långsiktigt på detta arbete.

Ett krav för tjänsten är att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska även ha möjlighet att jobba ungefär 2 pass i veckan.

Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsterna kommer att tillsätts så snart vi hittat rätt kandidater. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40948

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Jobba som lokalvårdare! Luleå StudentConsulting
BIDW Next_Luleå Luleå CGI
RISE ETC söker Tekniker (2018-16A) Piteå RISE Research Institutes of Sweden
Systemarkitekt till Tieto Luleå Professionals Nord
Administratör till Swedbank Piteå Professionals Nord
Säljande Takstolskonstruktör - Kalix Kalix Derome Träteknik
Senior Software Developer Luleå Academic Work
Server-side / Storage Expert Luleå Academic Work
Projekt- och byggledare till Sweco Luleå StudentConsulting
Säljledare Ljud & Bild Luleå Elgiganten AB
Elektronikmontör på heltid sökes Luleå StudentConsulting
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Verksamhetsutvecklare Piteå Atea
Verksamhetsutvecklare Luleå Atea

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Luleå).
Du kan avregistrera dig när som helst.