Jobbet Truckförare sökes till Luleå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare sökes till Luleå publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en konsult som är intresserad av att jobba extra inom lager hos en av våra kunder som är aktiv inom elgrossistbranschen.

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter är att i huvudsak jobba med lagerplock samt ta emot och skicka gods. I arbetet ingår en del tunga lyft. Arbetstiderna kan variera, oftast 09-18 men även för- och eftermiddagspass förekommer. Arbete sker under veckodagarna mån - fre. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba som uthyrd konsult hos vår kund. Arbetsplatsen ligger på Örnäset i Luleå. Goda bussförbindelser finns.

Start omgående!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har truckkort A 1 - 4 och B 1 - 4. Som person är du självgående, noggrann och trivs i ett fartfyllt arbete. Du ser långsiktigt på detta arbete. Ett krav för tjänsten är att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska även ha möjlighet att jobba ungefär 2 pass i veckan.

Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsterna kommer att tillsätts så snart vi hittat rätt kandidater. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40948

Liknande jobb

Extrajobba på Pite Havsbad! Piteå StudentConsulting
Vill du undervisa i löneadministration? Luleå StudentConsulting
Systemutvecklare;- Är Du den vi söker? Luleå StudentConsulting
Säljare sökes till heltidstjänst! Luleå StudentConsulting
Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Luleå Eventpersonal i Sverige AB
Junior uppdragsledare inom Telekom Luleå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn027 - Luleå).