Jobbet Truckförare sökes till lager i Sollentuna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare sökes till lager i Sollentuna! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sollentuna
0,00kr/ år
22 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du med lagerarbete och har tidigare erfarenhet av inleverans och utleverans. Har du truckkort A och B och bor i närheten av Sollentuna? Då har vi kanske tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en truckförare till vår kund. Som truckförare och lagerarbetare så kommer du att jobba med inleverans och utleverans på kundens lager. Arbetsuppgifterna kommer därmed bestå av truckkörning och plock. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete och det är meriterande om du har jobbat inom produktion och/eller industri.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och är självständig samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du har truckkort A+B samt tidigare erfarenhet av att jobba med truckkörning. Du har även jobbat med inleverans och utleverans och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en person som alltid kommer i tid, är trevlig och social och gärna bor i närheten av Spånga. Du behärskar Svenska i tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42912

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Truckförare till Norra Stockholm sökes! Stockholm Aditro Logistics
Truckförare sommarjobb Södertälje Lernia
Byggstädare Stockholm Team-Builder Rekrytering och Bemanning AB
Vikarie i förskola Stockholm Vikarie Direkt
Truckförare till Rekal i Gnesta! Södertälje Academic Work
Truckförare sökes till lager inom industri! Stockholm StudentConsulting
Säljare till Castor Sverige AB Stockholm Säljpoolen
Strategisk personalplanerare Stockholm MTR Nordic
Informatör sökes till Telematch! Stockholm StudentConsulting
Esprit söker sommarpersonal till butiken i Emporia! Stockholm Infinity Human Resources

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till