Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Truckförare sökes till framtida uppdrag jobb i Umeå på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare sökes till framtida uppdrag på Uniflex

Truckförare sökes till framtida uppdrag

Uniflex Umeå, Västerbottens län Deltid
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker nu duktiga truckförare till kommande uppdrag hos olika kunder i Umeå. För att vara aktuell fär tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, jobb, pension alternativt egen firma.

Personliga egenskaper
Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustri och montering. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och vi tror att du som person är ansvarsfull och noggrann. Vidare ser vi gärna att du är flexibel med arbetstider och har möjlighet att arbeta olika timmar på dygnet och minst 12h/vecka. Du har även en förmåga att se vad som behöver göras.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Truckförare sökes till framtida uppdrag
Uniflex Umeå Deltid
Vi söker Dig som vill arbeta extra inom industri och lager!
Uniflex Växjö Deltidsanställd
Vi söker en serviceinriktad fibertekniker till Eltel i Växjö
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55036