Jobbet Truckförare sökes för spännande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare sökes för spännande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av körning med motviktstruck? Är du en engagerad person som vill jobba skift? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

För kunds räkning söker vi nu en erfaren truckförare med motvikts-behörighet. Kunden är en stor aktör i Jönköping som ligger beläget vid Solåsen. Då vår kund befinner sig i en expansiv fas så är de i behov av ytterligare personal för att förstärka sitt team på lagret. Arbetsuppgifterna består först och främst av att köra motviktstruck på lagret samt lastning och lossning.

För att vara aktuell för uppdraget ska du kunna arbeta 2-skift. ena veckan 06:30-15:30 och andra veckan 12:30-22:00, man är även ledig fredagar under kvällsveckan. Detta är en heltidstjänst som kommer starta vecka 36.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning, framförallt körning av motviktstruck. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande.

Tjänsten innebär att man blir anställd av Studentconsulting men kommer utföra arbetsuppgifterna hos vår kund. Uppdraget förväntas starta den tredje september och det finns goda möjligheter till att bli övertagen av kund.

Är du personen vi söker? Sök då redan idag då intervjuer hålls löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43358

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Erfaren Controller Huskvarna SAAB
Medarbetare till Hagab säljsupport! Jönköping Framtiden
Controller Aneby Ny Position
Produktutvecklare Aneby Ny Position
Behovs personal Värnamo Wikan Personal AB
Elgiganten Vetlanda Säljare Vetlanda Elgiganten AB
Elgiganten Vetlanda Säljare 50 % Vetlanda Elgiganten AB
Framtiden söker HR-chef Jönköping Framtiden
CNC-Svarvare Nässjö Wikan Personal AB
TIG-svetsare Gislaved Wikan Personal AB
PPE-Support till Skydda Ulricehamn Effektiv
Truck- och lagerpersonal Gislaved Wikan Personal AB
IT-projektledare Jönköping Sogeti
Drivna webbutvecklare sökes Jönköping Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till