Jobbet Truckförare sökes för kommande heltidsuppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare sökes för kommande heltidsuppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg
72 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en person som trivs att bidra med goda resulat på arbetsplatsen? Har du erfarenhet av truckkörning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu truckförare för kommande uppdrag i Helsingborg med omnejd. Vi har ett ständigt behov av duktiga medarbetare som vill arbeta ute hos våra kunder. Du som söker har truckkort och har gärna arbetat med det tidigare, det är främst plocktruck och motviktstruck som är aktuellt. I och med att arbetstiderna kan variera från tidig morgon till sen kväll så ser vi det som positivt om du som söker även har körkort och tillgång till bil. Uppdraget kommer att pågå fortlöpande.

Som konsult hos oss blir du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos våra kunder. Sök redan idag, då vi arbetar med löpande intervjuer och urval vilket innebär att tjänsten påbörjas så snart vi hittat rätt kandidat! Uppdraget kommer att pågå löpande.

Detta söker vi:

Vi ser våra konsulter som ambassadörer för vårt, men även kundens, varumärke. Vi ser därför att du som söker är en person med positiv inställning, är framåt och driftig. Du är en person som trivs att jobba i grupp och ta eget ansvar för ditt arbete. Då det kommer förekomma lyft på arbetsplatser inom lager är det viktigt att du har god fysik. Du tvekar inte heller på att sträva efter de mål som sätts upp och trivs i arbeten med högt tempo.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

32577

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Maskinoperatörer till kommande heltidsuppdrag Helsingborg StudentConsulting
Gårdssäljare Helsingborg Derome Byggvaror

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till