Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Truckförare sökes för heltidsuppdrag med start omgående jobb i Jönköping på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare sökes för heltidsuppdrag med start omgående på StudentConsulting

Truckförare sökes för heltidsuppdrag med start omgående

StudentConsulting Jönköping, Jönköpings län Heltid
Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av lagerjobb och truckkörning och söker ett heltidsjobb? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu drivna lagermedarbetare till vårt kundföretag i Torsvik. Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning samt orderplock men det kan också förekomma andra uppgifter som till exempel att kontrollera utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Tjänsten är på heltid, där arbetstiderna är förlagda någon gång mellan 06:00-19:00, måndag-fredag. Från och med mars kommer verksamheten att gå över till 2-skift, vilket innebär arbetstider mellan 05:30-14:00 samt 14:00-22:30. Tjänsten kommer att tillsättas löpande med introduktion.

Krav för tjänsten är att du har truckkort A1. Vidare är det meriterande om du har A2-A4 samt B1-B4.

Detta söker vi:

Som person är du stresstålig, noggrann och har ett stort driv. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt att du är kvalitetsmedveten och målmedveten. Har du erfarenhet från lager och logistikbranschen är detta meriterande.

Krav för tjänsten är att du har truckkort A1.

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande med introduktion i januari 2022, så sök tjänsten redan idag!

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och truckkort på din profil.

Sökord: heltid, truckförare, lagermedarbetare, Jönköping

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61262