Jobbet Truckförare sökes för extrajobb kväll och natt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare sökes för extrajobb kväll och natt! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Jönköping
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av truckkörning med skjutstativ? Är du en engagerad person som vill jobba extra vid sidan av dina studier? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en erfarna truckförare med skjutstativ-behörighet. Kunden är en stor aktör i Jönköping som ligger beläget vid Torsvik. Då vår kund befinner sig i en expansiv fas så är de i behov av ytterligare personal för att förstärka sitt team på lagret. Arbetsuppgifterna består först och främst av att köra skjutstativ på lagret samt lastning och lossning. Introduktion kommer du att få på plats.

Vår kund har öppet dygnet runt och behöver extra förstärkning på kvällsskiftet samt nattskiftet. Arbetstiderna kan variera men är oftast förlagda någon gång mellan 16-05.

Under terminerna har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Minst 2 pass/vecka är ett krav! Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning, framförallt körning av skjutstativ. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel.

Det är ett krav att du studerar på minst 50% och att du kan jobba två pass i veckan och hoppa in med kort varsel. B-körkort är inget krav men då det är begränsade bussförbindelser till arbetsplatsen så är körkort och tillgång till egen bil fördelaktigt.

Vill du arbeta mycket i höst? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44410

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

B-chaufför sökes för extrajobb! Jönköping StudentConsulting
Däckmontörer sökes för extrajobb i Nässjö! Jönköping StudentConsulting
Terminalarbetare kvällstid sökes! Jönköping StudentConsulting
Däckmontörer sökes till kund i Jönköping! Jönköping StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till