Jobbet Truckförare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Truckförare sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och har erfarenhet av plock och pack? Har du truckkort A + B och vill jobba heltid? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning personer för jobb inom lager. Vår kund är ett välkänt företag inom distribution och lagerhantering och har sina lokaler i Arendal, Hisingen i Göteborg.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att plocka och packa ordrar med hjälp av truck. Har du erfarenhet av att köra skjutstativstruck eller höglyftande plocktruck är det meriterande.

Uppdraget är på heltid och startar omgående. Arbetstiderna är dagtid kl. 7-16 och arbetspassen är förlagda måndag-fredag. Uppdraget startar med intro så du får en bra upplärning.

Du kommer under uppdragets gång vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute hos kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har/är du:
- Truckkort A + B
- Gärna erfarenhet av plock och pack samt truckkörning sedan tidigare
- Erfarenhet av skjutstativstruck eller höglyftande plocktruck är det meriterande

Du är noggrann som person och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du arbetsam, stresstålig och trivs med att lära dig nya arbetsuppgifter.

Låter det intressant? Ansök redan idag då rekryteringsprocessen sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49840

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till