Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Truckförare sökes! jobb i Nässjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare sökes! på Uniflex

Truckförare sökes!

Uniflex Nässjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Är du en självgående och kvalitetsmedveten person med erfarenhet av att köra truck? Vi på Uniflex Höglandet söker just nu en erfaren truckförare till kund i Nässjö. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Dina arbetsuppgifter: I den här rollen kommer du primärt att arbeta med truckkörning på lager. Arbetet innebär bland annat att du kommer att sortera och lagra varor och leveranser i rätt hyllor och ställage, samt hantera lastning och lossning vid inkommande och utgående leveranser. Meriterande om du har erfarenhet av höglyftande truckar som skjutstativ. Tjänsten är på heltid och start dagtid. Start: Omgående.

Personliga egenskaper
Vem söker vi? Till denna roll som söker vi framförallt dig som har en längre erfarenhet av truckkörning. Som person är du ansvarsfull, organiserad och motiveras av att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av lager och logistik. Sök tjänsten redan idag eftersom urvalet sker löpande!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56312