Jobbet Truckförare på heltid sökes till en butik i Arlöv omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Truckförare på heltid sökes till en butik i Arlöv omgående! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Burlöv

Arbetsbeskrivning

Har du truckkort och vill arbeta heltid på ett lager till en butik i Arlöv? Kan du starta omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du arbeta i butikens lager med att hantera beställningar till kunder. Butiken säljer bygglogistik främst till företag och arbetet kommer vara delvis fysiskt krävande så det är viktigt att du trivs med det.

Arbetstiden kommer vara måndag-fredag 9:00-18:00. Tjänsten kommer starta så fort vi har hittat rätt kandidat och kommer vara minst sommaren ut med chans till förlängning.

Som konsult är man anställd av StudentConsulting och arbetar hos vår kund i Malmö. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat så sök redan idag!

Företaget ifråga är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag.

Detta söker vi:

För att vara rätt person för tjänst måste du ha truckkort A och B samt tycka om att arbeta fysiskt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med byggmaterial sen tidigare men är inget krav.

Då tjänsten även inkluderar en del kundkontakt är det viktigt att du är servicemedveten. Sök tjänsten redan idag!

Sökord: Truck, lager, byggbranschen, bygg, byggmaterial, logistik

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51843

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till