Jobbet Truckförare/Orderplockare/Lagerarbetare sökes för jobb på Skånemejerier! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare/Orderplockare/Lagerarbetare sökes för jobb på Skånemejerier! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du truckkort och sugen på att jobba extra vid Skånemejeriers höglager? Har du få obligatoriska moment och vill fylla ut din studietid med extraarbete?

Information om uppdraget:

Just nu söker vi studerande truckförare till Skånemejerier. De är ett livemedelsföretag som producerar livsmedel, det är ett expansivt företag som fullt ut satsar på en fungerande och trivsam arbetsmilj. I denna tjänst kommer du ingå i en studentpool som arbetar såväl dag som natt i deras nya höglager.

Som truckförare vid denna avdelning kommer du framförallt köra höglyftande tryck där det är stora ordrar som behöver plockas samt assistering vid in- och utleverans. Det är ett arbete där det alltid finns saker och göra, ni kommer tillsammans att arbeta i ett team på tjugo personer. Det är ett högt tempo och du bör ha erfarenhet av stresshantering sedan innan. Tjänsterna kommer att tillsättas så fort vi finner rätt kandidater.

Då våra konsulter bokas ut på behov krävs det att du har möjlighet att komma in med kort varsel.

Du kommer att vara anställd av Studentconsulting men uthyrd till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Du som är:
• Student på universitet, komvux eller högskola med minst 1,5 år kvar på studierna.
• Positiv och har en stark arbetsvilja
• Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo
• Flexibel och kan komma in med kort varsel
• En teamplayer
• Besitter truckkort A+B

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik. Låter detta som ett extrajobb för dig?

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42500

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.