Jobbet Truckförare med start omgående sökes för heltidsuppdrag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare med start omgående sökes för heltidsuppdrag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Innehar du truckkort och ser dig själv som en positiv och noggran person? Är du samtidigt intresserad av en heltidstjänst på ett kyllager i Malmö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara orderplock med hjälp av truck på ett kyllager i Östra hamnen i Malmö. Du kommer att i ett team hantera plock samt av- och pålastning när det inkommer nya kundorders. Ett aktivt arbete med gratisträning i form av fysiskt krävande moment.
Vi ser att du har god erfarenhet utav plocklager sedan tidigare och det är krav på att du har a+b-truckkort och god körvana.

Arbetstiderna är huvudsakligen 08-17 mån-fre men det kan förekomma helgarbete.

Är det just dig vi söker? Tveka då inte en sekund att kasta in en ansökan.

Vår kund är ett mångfaldigt prisbelönat logistikföretag som hela tiden arbetar för att förenkla, effektivisera och miljöförbättra sina kunders distributionskedjor. Med ca.10.000 anställda runt om i världen driver de ständigt arbetet med att alltid leverera det de lovat till sina kunder.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggrannhet, ett eget driv, samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande vid enstaka tillfällen och därav underlättar det om du inte har en rädsla för tunga lyft. Du har även erfarenhet utav plocklager sedan tidigare! Lokalen det arbetas i är relativt kall, med temperaturer neråt +3 grader, det ska alltså inte vara ett hinder för dig i ditt arbete.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43448

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till