Jobbet Truckförare/maskinoperatör/terminalarbetare sökes till Skånemejerier har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Truckförare/maskinoperatör/terminalarbetare sökes till Skånemejerier publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett flexibelt och välbetalt jobb vid sidan av dina studier? Har du dessutom truckkort och vill jobba extra på Skånemejerier? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller komvux och och har tid över för ett välbetalt extrajobb vid sidan av studierna. Som truckförare på Skånemejerier kommer du tillhöra en avdelning som producerar främst producerar kvargprodukter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära truckkörning av produkter vilka är lastade ovanpå pallar. Vi ser även att du är orädd att hjälpa till med andra arbetsuppgifter på arbetsplatsen.

Har du haft liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är detta meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du besitter viljan att göra ett bra jobb.

Du skall även ha möjlighet att arbeta minst tre pass i veckan under terminerna och uppemot heltid under somrarna. Därför är det behagligt att inte ha studier med för många obligatoriska moment. Arbetet sker i treskift och produktionen är igång dygnet runt, därför skall du ha möjlighet att arbeta dag, kväll och natt.

Detta söker vi:

Du som är:
- Positiv och har en stark arbetsvilja.
- Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo
- Flexibel och kan komma in med kort varsel
- En teamplayer som tycker om att jobba tillsammans med andra.
- Student på högskola, universitet eller komvux
- Godkänt truckkort med behörighet A+B

Det är även behagligt att ha tillgång till bil om du bor utanför Malmö, då kollektivtrafiken är begränsad till Fosie Industriområde.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten via StudentConsultings hemsida redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidater.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42498

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.