Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

truckförare Malmö jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
truckförare Malmö på Randstad AB

truckförare Malmö

Randstad AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi erfarna motviktsförare till vår kunds nya lager i Malmö, med start i oktober. Är du en person som är bekväm med motviktstrucken och vill vara en del av något nytt? Då kan vi på randstad ha ett uppdrag för just dig. 

Vår kund är i behov av erfarna truckförare, utöver erfarenhet av truckkörning söker vi personer som vill vara en del av något nytt och inte är rädda för att komma med förbättringsförslag. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

I din roll som truckförare kommer du köra motviktstruck (B1) hos vår kund. Arbetsuppgifterna innefattar lastning och lossning av gods ur lastbilar. Här ställer vi ett krav på att du har tidigare erfarenhet av just motviktstrucken då det är denna truck du kommer köra dagligen. De truckar du kommer köra hos kund är av Linde-modellen (elektrisk). 
 
Du kommer ha ett uppdrag hos vår kunds nya lager där du kommer ha en viktig roll. För att klara arbetsuppgifterna behöver du sätta säkerheten i fokus och vara kvalitetsmedveten. 


arbetstider.

Heltid med start omgående. 


kvalifikationer.

  • Truckkort A1-A4, B1-B4 enligt TLP10.
  • Körkort samt tillgång till bil 
  • Mycket god vana av att köra motviktstruck
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift 
  • God datorvana
Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att hantera pappersrullar (3-4 ton).
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Melinda Nilsson. Senior konsultchef.
 [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358373