Jobbet Truckförare/lagermedarbetare sökes för heltidstjänst till Hilti i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Truckförare/lagermedarbetare sökes för heltidstjänst till Hilti i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Burlöv

Arbetsbeskrivning

Söker du arbete som truckförare/lagermedarbetare och vill jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Är du engagerad, effektiv och är en god arbetskamrat? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en truckförare/lagermedarbetare till Hilti i Arlöv med start i mitten av augusti. Behovet kommer vara minst en månad framåt med chans till förlängning.

Arbetet kommer vara sedvanligt lagerarbete som innefattar truckkörning, packning och plockning av ordrar.

• Se till att plockning, packning och frakt sker enligt den slutliga orderplaneringen.
• Bidra aktivt till att uppfylla teamets mål varje dag och delta i kontinuerlig förbättring av verksamheten.
• Arbeta för produktiv och respektfull arbetsmiljö baserad på Hiltis kärnvärden.
• Daglig hantering av plockning, packning och frakt till Hilti-kunder i Sverige och Danmark.

Arbetstiderna kommer starta med skift där du arbetar varannan vecka 5:30-12:30 och varannan vecka 13:30-20:30. Detta kommer framåt troligen gå över till enbart dagtid 8:15-17:00.

Hilti tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Med mer än 30.000 medarbetare i över 120 länder är Hilti en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

De jobbar kontinuerligt med att leva efter deras värderingar i vardagen och att utveckla deras starka kultur. En nyckel i detta arbete är mångfald, där deras medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper, språkkompetenser och personligheter berikar verksamheten. Hos dem är mångfald och en inkluderande kultur något som de jobbar hårt med varje dag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är engagerad och brinner för att göra ett bra arbete. Du ska tycka om att ingå i ett team. Du kommer få chansen att arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Det är meriterande om du har arbetat inom lager eller liknande bransch sen tidigare. Det är krav med truckkort A och B.
Det är meriterande om du har gått en utbildning inom supply chain men inget krav. Det är krav för tjänsten att du har avslutad gymnasieutbildning. Det är viktigt att du trivs med fysiska arbetsuppgifter då det även ingår i rollen.

-Truckkort A och B
-Engagerad och pålitlig
-God datorkunskap

Tycker du tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval.

Sökord: Truckförare, lager, heltid

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54259

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till