Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Truckförare/lagermedarbetare sökes för heltidstjänst i Malmö! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare/lagermedarbetare sökes för heltidstjänst i Malmö! på StudentConsulting

Truckförare/lagermedarbetare sökes för heltidstjänst i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Trivs du med att jobba i lagermiljö och söker ett heltids jobb? Har du möjlighet att starta omgående? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig med intresse att arbeta som truckförare/lagerarbetare på ett spännande lager i Fosie. Denna tjänst kommer bestå utav blandande arbetsuppgifter inom lager. Det kan vara plock, truckkörning, lastning, lossning, utskepp etc.

Vår kunden bryr sig om människors hälsa och dem vill öka medvetenheten om kopplingen mellan mun- och allmänhälsa. Kunden arbetar därför ständigt med att ta fram nya lösningar för långsiktigt välbefinnande och en bättre livskvalitet för människor. Alla kundens produkter och lösningar är utvecklade utifrån klinisk kunskap i samarbete med tandvårdsexpertis. Kunden tar hänsyn till människor, hälsa och klimat genom hela innovationsprocessen!

Det är ett tempofyllt och roligt arbete där noggrannhet är nyckelordet.

Arbetstiderna är måndag-fredag 06-14. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

Du ska gilla att arbeta i tempo och vara initiativtagande. Vi ser även att du är engagerad, nyfiken och orädd för att trivas i denna roll.

Som person är du ansvarsfull, noggrann, driftig och självgående. Du ser vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Det är ett krav för tjänsten att du har vana från att ta initiativ och kan planera och styra ditt dagliga arbete på egen hand.

Krav
- Truckkort A1- A4 och B1 - B5

Meriterande
- Erfarenhet av truckkörning
- Lagervana

Sökord: lager, orderplock, truckförare, Heltidsjobb, lager

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59170