Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Truckförare kategori C till deltidsuppdrag utanför Ljungby! jobb i Ljungby på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Truckförare kategori C till deltidsuppdrag utanför Ljungby! på Uniflex

Truckförare kategori C till deltidsuppdrag utanför Ljungby!

Uniflex Ljungby, Kronobergs län Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba deltid som truckförare utanför Ljungby. Arbetstiderna är förlagda på dagtid ca 2 dagar/vecka och du som söker innehar annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51% alternativt är ålderspensionär. I rollen hanterar du tungt trägods via en 15-tons truck. Arbetsmomenten ställer krav på högt säkerhets- och kvalitétstänk. Vidare är du noggrann och har god planering för att säkerställa det dagliga produktionsflödet.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen har du: •Truckkort kategori C. •Vana av att arbeta med internlogistik. •B-körkort. Bifoga gärna intyg på annan huvudsaklig sysselsättning redan i din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55731