Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Truckförare för lastning sökes för rekrytering till Elementum eco AB job in Bollebygd at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Truckförare för lastning sökes för rekrytering till Elementum eco AB på Uniflex

Truckförare för lastning sökes för rekrytering till Elementum eco AB

Uniflex Bollebygd, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
För rekrytering söker vi nu en erfaren truckförare till vår kund Elementum eco AB i Bollebygd. Elementum eco AB erbjuder ett brett sortiment av oorganiska prefabricerade byggelement till byggindustrin och är specialister på tillverkning av vägg- och takelement. Verksamheten befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu nya lagspelare som kompletterar en driven och målinriktad arbetsgrupp inom produktionen. Vi söker dig som har erfarenhet av logistik- och lagerverksamhet sedan tidigare och har minst 2-3 års erfarenhet av lastning och lossning med hjälp av motviktstruck. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för att förekommande uppgifter inom logistik och materialhantering utförs på ett säkert och kvalitativt sätt. Arbetet kräver utöver dina färdigheter som truckförare att du är strukturerad, noggrann och driven i ditt sätt att arbeta. Tillsammans med din kollega kommer du att varva arbetet inom området logistik/materialhantering med att arbeta i produktionen. Arbetstiden är förlagd under dagtid, måndag till fredag (Skiftarbete- kan förekomma under högsäsong).

Personliga egenskaper
Vår förväntan är att du som person är lösningsorienterad och serviceinriktad samt har en positiv inställning till förändringar. Du kan behålla ett lugn och uppträder behärskat även i pressade situationer. Godset du kommer arbeta med kan vara skrymmande, tungt och ömtåligt som därför behöver hanteras strukturerat och med hög precision. Det är viktigt att du kan arbeta efter uppsatta mål men också ha förmågan att själv se vad som behöver göras, ta initiativen och agera. Ditt ansvarstagande och engagemang är nyckeln till att lyckas i denna arbetsroll där du betraktar dig som en servicefunktion till den producerande verksamheten. Vidare har du ett intresse för att arbeta i en logistik & produktionsmiljö och vill bidra till att utveckla både dig själv och vår verksamhet framåt. Utbildning & kompetenser: •Gymnasial utbildning med fördel praktiskt inriktad •Truckkort nivå B samt dokumenterad erfarenhet av truckkörning (motviktstruck) •B-körkort och tillgång till bil •Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från en tillverkningsindustri •Kännedom om Lean och dess innebörd •Svenska i tal o skrift Tjänsten är tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor, vänligen vänd er till ansvarig rekryterare på Uniflex bemanning: [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Truckförare för lastning sökes för rekrytering till Elementum eco AB
Uniflex Bollebygd Heltid
Vi söker dig med en praktisk gymnasieutbildning som är händig inom reparation och service!
Uniflex Västra Götalands län - Borås Heltidsanställd
Ej angett
Erfaren truckförare sökes
Uniflex Västra Götalands län - Härryda Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54571