Jobbet Truckförare & Maskinoperatörer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Truckförare & Maskinoperatörer publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Vårgårda

Arbetsbeskrivning

Vi söker Studenter till Inflator Autoliv
Till dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra inom produktion och logistik.

Autoliv söker nu dig som vill vara med att leda och utveckla vår produktion. Du kommer arbeta med att optimera produktionen och kontinuerligt jobba med ständiga förbättringar. Brinner du för ledarskap och arbeta med team mot uppsatta mål. Då kan detta vara tjänsten för dig.

Arbetsuppgifter

Produktion:

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av operatörsarbete, övervakning, avplockning, materialhantering, kvalitetskontroller, underhåll samt avsyning i en ”line” med långtgående automatisering. Du arbetar i en process där du behöver ha ett nära samarbete med kollegor i ett högt tempo med höga krav på säkerhet, kvalitet och noggrannhet.

Logistik:
Arbetsuppgifterna är exempelvis plockning/packning av komponenter och färdiga produkter, ommärkning, dukning av emballage, truckkörning samt påfyllning av material. Du arbetar i en process där du behöver ha ett nära samarbete med kollegor i ett högt tempo med höga krav på säkerhet, kvalitet och noggrannhet.

Kvalifikationer:

Produktion:

För att lyckas i rollen behöver du ha ambitioner att utvecklas som operatör i en automatiserad tillverkningsprocess. Du gillar ordning och reda och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver ha datavana, ett tekniskt intresse - samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Erfarenhet av montering är meriterande.

Erfarenhet från liknande arbete och robotiserad processer räknas som merit. Du är flexibel för både andra processer och stödfunktioner för att vi ska kunna uppnå en bra rotation på arbetsplatsen för alla medarbetare.

Logistik:
För att lyckas i rollen behöver du ha ambitioner att utvecklas. Du gillar ordning och reda och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Meriterande kompetenser är datavana och truckkort. Kräver tjänsten truckkort krävs en god vana sedan tidigare. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Erfarenhet från liknande arbete räknas som merit.

Personliga egenskaper:

  • Sätter säkerhet först
  • Noggrann & lyhörd
  • Teknikintresserad & flexibel
  • Pondus att säga ifrån om något är fel oavsett om det gäller produkt, process eller arbetsplats
Autoliv värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Referens

201245268

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till