Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Treasury Cash manager & Internal Bank till Loomis AB jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Treasury Cash manager & Internal Bank till Loomis AB på SJR AB

Treasury Cash manager & Internal Bank till Loomis AB

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Om företaget

Loomis erbjuder säkra och effektiva helhetslösningar för distribution, hantering, förvaring och återvinning av kontanter och andra värdeföremål. Loomis kunder är banker, detaljhandlare och andra aktörer. Loomis bedriver verksamhet via ett internationellt nätverk av cirka 400 operativa lokalkontor i drygt 20 länder. Loomis sysselsätter cirka 23 000 personer och omsatte 2020 cirka 18,8 miljarder kronor. Loomis är noterat på large cap-listan på Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten

Är du en utvecklingsdriven person som är redo för en ny utmaning? Vill du vara med på vår resa att utveckla treasuryfunktionen och dess roll på Loomis? Då kan det här vara tjänsten du söker!

Loomis söker en erfaren treasury cashmanager till en bred och varierad tjänst med placering på huvudkontoret i centrala Stockholm. Du kommer att ingå i ett treasury team med 4 medarbetare och du rapporterar direkt till Head of Group Treasury. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar;

  • Ansvar för cashpools, bankkonton, cashmanagement avtal och därtill kommande banksamarbeten 
  • Ansvar för att säkerställa en kostnadseffektiv cashmanagement hantering
  • Ansvara för att ta fram riktlinjer för gruppen avseende cashmanagement
  • Ansvar för den dagliga likviditetssammanställningen samt för att utveckla och förvalta densamma. Av det följer ett nära samarbete med dotterbolagen vid analys och uppföljning av likviditetsprognosen.
  • Ansvar för en effektiv likviditetsallokering inom Loomis gruppen
  • Ansvara för att utveckla och förvalta Loomis internbankskoncept. I detta inkluderas hantering av låneavtal, limiter, uppföljning av prognoser, internprissättning av interna lån samt valutaväxlingar.
  • Att sammanställa och bereda material för management rapportering
  • Att supportera övriga roller inom treasuryfunktionen vid behov och som ett led i att säkerställa bra backup inom gruppen.

Loomis befinner sig i ett spännande utvecklingsskede – vilket ställer nya krav på treasuryfunktionen. Vi förbättrar och utvecklar både processer- och arbetssätt. Du blir tillsammans med det övriga teamet en viktig del i den förändringen. Loomis huvudkontor är centralt beläget på Drottninggatan i Stockholm.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller har motsvarande utbildning. Du har minst 5 års erfarenhet från en liknande tjänst inom treasury, där du har haft en bredare roll och där ansvar för cashmanagement och internbanksarbete har ingått. Det är viktigt att du har god systemvana och tidigare erfarenhet av arbete med likviditetsprognoser och internfinansiering. Du behärskar både svenska och engelska i tal- och skrift. 

Som person är du självgående och har ett strategiskt tankesätt. Du drivs av att få arbeta i en föränderlig miljö och att få bidra till att utveckla och förbättra processer samtidigt som du hanterar det dagliga flödet inom treasuryfunktionen. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och är bra på att arbeta effektivt även i stressiga situationer. Du är kommunikativ, prestigelös och är bra på att samarbeta med olika människor på olika nivåer i verksamheten. 

Ansökan  I denna rekrytering har Loomis valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070-471 59 08 Vi gör urval och intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.  Varmt välkommen med din ansökan! 

Titel: Treasury Cash manager & Internal Bank 


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1320832-277066