Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Treasury Backoffice till kund i Centrala Stockholm jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Treasury Backoffice till kund i Centrala Stockholm på Amendo Bemanning

Treasury Backoffice till kund i Centrala Stockholm

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

På Treasury Backoffice hanteras administration av finansiella transaktioner vilket bland annat innebär kontroll av bekräftelser samt utförande av settlement-uppdrag (post-trade processing). Gruppen ansvarar även ofta för den administrativa hanteringen av Finansavdelningens transaktioner. Inom detta område ingår även ansvar för hantering av emissioner, säkerheter, rapportering, bokföring med mera. Rollen kräver både självständigt arbete och arbete i team.

Rollen är ett konsultuppdrag men med goda möjligheter till fast tjänst hos beställaren. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och innebär då möjlighet till medverkan i projekt, deltagande i externa forum etc.  

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser att du har eftergymnasialutbildning inom Ekonomi samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har haft ett administrativt arbete och har kunskap i systemen VPC, SWIFT.

Som person ser vi gärna att du:

  • Är administrativt lagd och har ett strukturerat arbetssätt med förmåga att förstå och hantera data med noggrannhet och effektivitet.
  • Är lösningsfokuserad och har ett nyfiket förhållningssätt. Du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö och ser problem som utmaningar och inte besvärligheter.
  • Är ansvarsfull och har ett engagemang och eget driv, ett självledarskap, samt tar ansvar både för egna och gruppens leveranser
  • Har god samarbetsförmåga och bra kommunikationsförmåga. Du sätter laget före jaget, samt fokuserar på kollegors styrkor och att hjälpa och lyfta varandra.

Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lisa Eliasson, [ Email address blocked ] alternativt Anna Svensk, [ Email address blocked ] . 

Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Treasury Backoffice till kund i Centrala Stockholm
Amendo Bemanning Stockholm Heltid
Redovisningsekonom till världsledande bolag!
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Handläggare till stort försäkringsbolag i Sundsvall
Amendo Bemanning Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1115815-256440