Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Tre söker DPO till prisvinnande team job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tre söker DPO till prisvinnande team på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Tre söker DPO till prisvinnande team

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsbeskrivning

I rollen som DPO ger du råd och stöd till Tre avseende tillämpningen av gällande dataskyddslagstiftning, såsom GDPR och - i relevanta delar - lagen om elektronisk kommunikation och säkerhetsskyddslagen. Som DPO ansvarar du för att identifiera risker inom dataskyddsarbetet, bistå vid utarbetandet av riktlinjer, policies och instruktioner, utbilda och informera samt att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad. Du kommer in i en tid när dataskyddsorganisationen ses över och det finns därför stora möjligheter att, genom råd och stöd, påverka utformningen.

Du är organisatoriskt placerad under Director of Legal, Procurement and Security och rapportering sker även direkt till ledningen. Arbetet sker i nära samarbete med juristavdelningen samt Information Security Officer. Tre har även licenser i Danmark samt bedriver ett nära samarbete med sina systerbolag i Italien, Österrike och Storbritannien.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och minst 8-12 års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag, med inriktning dataskydd. Du har djupgående kunskap om dataskyddsförordningen och hur den tillämpas nationellt och inom EU. För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat i en roll som DPO på ett företag med internationell verksamhet, gärna inom regulatorisk verksamhet. Med denna erfarenhet ser vi att du självständigt kan kontrollera och rapportera eventuella brister i dataskyddet hos Tre och är van att prioritera och att göra relevanta riskavvägningar. Rollen innebär också att du ansvarar för Tres behandlingsregister.

Hos Tre är det inte alltid det viktigaste vad du har gjort, utan vad du är gjord av. I den här rollen får din färdighet att få med dig andra, verkligen komma till sin rätt. Rollen är central för Tres affärer och du kommer många gånger hamna i dialoger där du behöver inspirera, entusiasmera och coacha dina kollegor utifrån ditt expertisområde. Du är kommunikativ och lyhörd inför verksamhetens behov samtidigt som du har hög integritet och du är noggrann och resultatfokuserad.

Då tjänsten innebär regelbundna internationella kontakter är det ett krav att du obehindrat skriver och talar på engelska. Denna roll är en s.k. säkerhetsklassad tjänst varför det är ett krav att du är svensk medborgare.

Du erbjuds

En plats i ett ledande juristteam på en av Sveriges bästa arbetsplatser. Den här rollen erbjuder utveckling och utmaningar för rätt person och du kommer vara med och påverka både juridiska frågor och juridiska positioneringen inom Tre.

Tre är ett värderingsstyrt företag som under många år arbetat för att kunna erbjuda en öppen arbetsplats där utveckling, delaktighet och engagemang är framträdande. Vi har under de senaste sju åren legat på topp-tio som en av Sveriges bästa arbetsgivare – något som vi såklart ser som ett mycket fint kvitto på vår härliga företagskultur och arbetsplats.

Nyligen fick vi också den fina utmärkelsen att vara med på Legal 500 GC Powerlist: Sweden Teams 2019. Det är vi självklart väldigt stolta över!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tre med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt [ Link removed ] .

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ] .

Varmt välkommen till Tre!


 

Rekommenderade jobb

Tre söker DPO till prisvinnande team
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Junior Hr Advisor till Vattenfall
Lernia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
HR-Personal för kommande uppdrag
Lernia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2246436A2CF44C0199C83FB890DE0DB7