Jobbet Transportsäljare / säljare till Best Transport har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Transportsäljare / säljare till Best Transport publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med försäljning på ett tillväxtföretag som fokuserar på digitalisering och miljövänliga transporter? Lockas du dessutom av att arbeta med drivna personer där du själv erbjuds möjligheten att utvecklas? Toppen – då är vi nyfikna på att lära känna dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Om företaget

Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har företaget utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark som verkar på en lokal marknad. Kärnverksamheten består av lokala samma dag-transporter, vilket gör att viktiga regioner/städer har egna affärsområden. Som enda företaget i transportbranschen inkluderar Best Transport 100% klimatkompensation i alla sina transporter. Efter fyra framgångsrika år ser Best Transport fortsatt tillväxt i Sverige med ca 15–17% per år. Målet är att vara ledande i Norden på snabba transporter. I Jönköping arbetar 8 personer som tycker om att ha det fruktansvärt roligt på jobbet. Vi söker nu dig som vill vara en del av detta härliga gäng och få Best Transport att växa i Jönköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen för både befintliga och potentiella kunder inom bud och distribution (B2B) liksom hemleveranser (B2C). Du planerar och genomför kundbesök, bygger upp din kundbas samt utvecklar långsiktiga relationer. Du tycker om att sätta din egen prägel och strategi på försäljningen och ser fram emot att få Best Transport att växa i Jönköping. Tack vare din tidigare erfarenhet inom försäljning och ditt intresse för affären sätter du dig snabbt in i kundernas behov för att presentera en lösning som passar dem. Tillsammans med dina kollegor på kontoret i Jönköping hittar ni de bästa lösningarna för varje kund.

Formella krav

• Arbetslivserfarenhet inom försäljning • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • B-körkort • Meriterande: Erfarenhet av transport-och logistikbranschen samt e-handel Vi tror att du som söker har ett stort driv och intresse för att skapa affärer. Du är lyhörd och noggrann och trivs i kontakten med nya personer. Du har ett utpräglat mål-och resultatfokus och motiveras av att skapa affärsmöjligheter och att hitta passande lösningar. Du är mycket serviceinriktad, tycker om att skapa nya kontakter och du tillför energi till både kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: transportsäljare, säljare, sälj, försäljning, account manager, key account manager, AM, KAM, transport, logistik, bud, distribution, heltid, rekrytering, Jönköping

Referens

2635501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till