Jobbet Transportplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Transportplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltid
Solna
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Tar du examen inom logistik till sommaren och vill få in en fot i branschen? Då ska du titta noggrant på denna tjänst!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en teamplayer som vill arbeta i en bred roll som transportledare hos vår kund i Bro. Som Transportplanerare är din uppgift att i samarbete med kundens terminaler och varuflöde säkerställa att varor levereras till eller från butiker, kunder och leverantörer på ett kostnadseffektivt sätt med fokus på miljö och kvalitet. Uppgiften innebär i huvudsak att genomföra planering och bokning av transporter från vår kunds leverantörsbas i Sverige via lastbilar, men även till viss del tågbaserade transporter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer omfatta följande:

• Optimering av leveranstider och fyllnadsgrad
• Boka transporter med med avtalsparters
• Operativ transportplanering av transporter
• Operativ drift och uppföljning av bilrelaterade transporter inrikes och import
• Kontakt med egna terminaler gällande varuflöde och inköp

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor i Bro. Tjänsten är på heltid och beräknas starta i början på juni med viss flexibilitet och sträcker sig fram till och med v.31-32, har du möjlighet att börja arbeta redan i maj så är detta ett stort plus. Arbetstiderna är förlagt under kontorstider måndag-fredag 08.00 – 16.45.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst en universitet/högskoleutbildning inom logistik. Har du erfarenhet av arbete inom logistik och transportplanering är det starkt meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap i Excel, har du tidigare erfarenhet av SAP är detta mycket meriterande. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du dessutom stor drivkraft, entusiasm och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Låter det här som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42247

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Solna).
Du kan avregistrera dig när som helst.